OM OSS

Marble Surface

KRISTINE OLSBORG

Masterstudent i Entreprenørskap og innovasjon ved NMBU. Bachelorgrader i statsvitenskap og økonomi & administrasjon. Spesialisering innenfor strategi, ledelse og digitalisering. Har tidligere jobbet med studentrekruttering, ledelse og markedsføring.

BROR REMEN

Masterstudent i Entreprenørskap og innovasjon ved NMBU. Fullført Bachelorgrad i journalistikk fra UiS. Har erfaring som journalist fra flere ulike redaksjoner i Norge, blant annet NRK, Stavanger Aftenblad og Aftenposten Junior.

MARTINE ROSENGREN

Masterstudent i Entreprenørskap og innovasjon ved NMBU. Tidligere lærerstudent, fullført bachelorgrad i Kultur og kommunikasjon ved UiO. Har tidligere jobbet med innholdsproduksjon, markedsføring, organisering, planlegging av sosiale arrangementer og filmfestivaler. 

SYNNØVE MOE

Masterstudent i Entreprenørskap og innovasjon ved NMBU. Bachelorgrad i sosialt arbeid, ved NTNU. Har tidligere jobbet med brukermedvirkning, relasjonsarbeid, mannskapsforvaltning, økonomiforvaltning og forebygging samt sikring av bedre livs- og oppvekstvilkår.

© 2023 by Sphere Construction. Proudly created with Wix.com

  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook


DIN FRAMTID

Dagen for ungdom